TOC DE GESTIÓ col·labora amb la setmana del voluntariat ambiental! participeu-hi! Cada gest és important per a protegir el medi ambient!

http://coneixlasetmana.wix.com/svac2015#!participa/mainPage

TOC DE GESTIÓ, s'uneix a la iniciativa Teaming per ajudar en la INVESTIGACIÓ DEL CÀNCER INFANTIL

Animeu-vos a ajudar a lluitar contra el càncer! recaudant fons per a investigar el Sarcoma d'Ewing en l'Hospital Sant Joan de Déu de BCN.

http://www.facebook.com/pages/Asociacion-ALBA-Perez-lucha-contra-el-cancer-infantil/291319920916272

Contribuim a la preservació del medi ambient dipositant els nostres mòbils i els dels nostres clients al Eco Mobile Grenn Center per a la seva reutilització i reciclatge. http://www.mobilepoint.es/

Els productes de toc de gestió els comprem amb tarjetes de crèdit adherides al projecte Plantemunboscperatu que col.labora amb la plantació d’arbres que ajudaran a recuperar i millorar el nostre entorn natural per compensar les emissions i residus que genera el nostre consum.

 

 

 

Calculem la nostra empremta de CO2

 

Estem controlant l'empremta de carboni dels nostres serveis durant 2012, amb la finalitat de proposar-nos objectius de reducció per al periode 2013. Així, controlem les emissions atribuibles a l'ús dels vehicles per a transport (privat i públic) i el consum energètic a les nostres oficines.

 

TOC de GESTIO es vol adherir a finals de 2012 a l'estratègia catalana de reducció de les emissions de CO2 mitjançant l'adhesió als Acords Voluntaris de reducció de CO2 de la Generalitat de Catalunya i així contribuir a la mitigació del canvi climàtic al nostre país.

 

Si en voleu saber més, consulteu la plana web de L'OFICINA CATALANA DE CANVI CLIMÀTIC:


http://www20.gencat.cat/portal/site/canviclimatic