Treball en equip, detall i feina ben feta

 toc de gestio¨ és una iniciativa que neix amb molta il·lusió, compartint uns valors professionals com són la creativitat, el treball en equip, el detall i la feina ben feta.

 

La nostra trajectòria professional és àmplia i amb experiència en la gestió de les organitzacions, comptem amb una xarxa de col·laboradors experts i de confiança i formem part de la xarxa d'ambientòlegs emprenedors.

 

Volem oferir així uns serveis de qualitat, personalitzats i a mida dels nostres clients. El nostre compromís és fer millors i més eficients les organitzacions.

 

 

T'expliquem què fem:

 

CICLE DE PRESENTACIONS EMPRESARIALS: AJUNTAMENT DE GAVÀ I DIPUTACIÓ DE BARCELONA

 

 

L'Ainhoa és llicenciada en Ciències Ambientals per la Universitat Autònoma de Barcelona i s'ha format durant la seva trajectòria professional en Gestió de Qualitat i Gestió Turística, pel que és experta en el sector, entre d'altres. Ha realitzat un Postgrau en Eficiència Energètica, participant en projectes de certificació i consultoria energètica i liderant un projecte innovador consistent en la creació d'un joc de taula per a la formació en l'estalvi de recursos.

Amb més de 10 anys d'experiència en el món de la consultoria i auditoria de sistemes de gestió, l'Ainhoa ha col·laborat en Entitats de Certificació reconegudes, per les quals és qualificada com auditora.

 

L'Ainhoa és una gran viatgera, ha recorregut mig món, així que li reservem un espai a les noticies de la nostra web per tal que ens expliqui l'última de les seves aventures!

Una altra afició de l'Ainhoa és descobrir els millors restaurants de casa nostra i d'arreu, així que també hi dedicarem un espai per a les recomanacions!

La Susanna és llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració per la UAB i Diplomada en Gestió Pública per la Universitat Pompeu Fabra, master en Gestió Ambiental i de la Qualitat. La seva trajectòria professional es va iniciar en projectes de gestió de la qualitat en l'Administració, passant per consultoria en sistemes de gestió ambiental i de la qualitat en el sector industrial i de serveis. Des de 2003 es va incorporar al món de la certificació com a auditora de sistemes i verificadora ambiental, fins avui dia. També té una àmplia experiència com a formadora en gestió ambiental i de la qualitat a les organitzacions.

Darrerament ha desenvolupat projectes innovadors en el camp del càlcul de petjada de CO2 i la compensació d'emissions, i des de 2005 és verificadora de gasos amb efecte d'hivernacle.

 

La Susanna disfruta amb l'art i la música, pel que la trobareu sovint al cinema, al teatre i en els museus d'allà on va.

Per això, reservem un espai a les nostres noticies per a que ens faci recomanacions!